Supervisie


Bij mij kun je supervisie volgen als je in opleiding bent tot systeemtherapeut. Wanneer je als therapeut met stellen of gezinnen werkt wordt er veel van je gevraagd.

Het betekent dat je naast het maken van een goede analyse van de situatie waarin het systeem zich bevindt, kennis moet hebben van (psychiatrische) problematiek, inzicht moet hebben in patronen, oog moet hebben voor de context en nog veel meer. Maar het belangrijkste is dat jij zelf het instrument bent, dat je weet wat het effect van je handelen kan zijn en dat je reflecteert op, en inzicht hebt in je eigen krachten en valkuilen. Wanneer je bij mij in supervisie bent staan jouw persoonlijke leervragen centraal. Je kunt van me verwachten dat ik dicht op je huid kan zitten, maar tegelijkertijd je ook de ruimte geef om je te ontwikkelen en tot je recht te komen als systeemtherapeut.

Ik heb jarenlange ervaring in de specialistische GGz met zowel Jeugd als volwassenen in allerlei probleemgebieden. Daarnaast ben ik erkend supervisor bij de NVRG.  

Kosten van de supervisie zijn 100 euro per uur.